Добредојдовте во Qubit plus

Приватна установа за комплементарна и алтернативна медицина од областа на квантната медицина и сродните техники.

Нудиме неинванзивна дијагностика и безболна терапија за голем број заболувања.

Сите терапии кои ги нудиме се безболни и комфорни за пациентот. Со холистичкиот пристап пациентот се разгледува како целина, односно се лекува човечки организам, а не одредена болка. Специфичната апаратура со која располагаме овозможува добивање на голем број информации за сите органи и органски системи, односно за целосната здравствена состојба на пациентот за многу кратко време.

Центарот располага со висококвалитетен и сертифициран кадар од доктори како и современа опрема по највисоки стандарди. Имаме две ординации, како и просториии и персонал за едукација и можности за истражување и развој.

qubit plus logo

УСЛУГИ

нова биологија - Брус Липтон

Нова биологија – кога ќе се сретнат умот и материјата

Предавање на американскиот научник во областа на биологија, Брус Липтон, кој е познат по тоа што ги спојува науката и ...
Прочитај повеќе
qubit plus fitnes благодарница

Qubit plus поддршка на фитнес заедницата во Македонија

На 7 октомври се одржа второто издание на натпреварот во функционален фитнес Fit Games Competition. Настанот беше организиран од Mario Jovanovski – ...
Прочитај повеќе
што треба да знаете за квантната медицина

Што треба да знаете за квантната медицина?

Уште на крајот од 19-от и почетокот на 20-от век научниците почнале да ги користат електромагнетните бранови за дијагностика и ...
Прочитај повеќе
поуларноста на информотерапијата

Зошто информотерапијата станува популарна?

Информотерапијата е медицинска гранка која го проучува дејствувањето на информацијата врз физиолошките, биохемиските и патолошките процеси во човечкиот организам. Се ...
Прочитај повеќе
Intera Vector Biopsi Diacor

Mетодологија на информациона терапија Intera Vector BIOPSI DiaCor

На основа на експерименталните податоци и клиничките испитувања изработивме апаратен програмски комплекс Intera Vector BIOPSI DiaCor кој има значајна улога ...
Прочитај повеќе
микрогенератор Intera

Употребата на микрогенератор во дијагностика и терапии

Во информотерапијата се користи микрогенератор во кој се сместени информации за биолошката фреквенција на здравите клетки. Тој практично ги потсетува ...
Прочитај повеќе